Matrac használati utasítás

A matracot szükséges  ágykeretre valamint alulról jól szellőző lécrácsra helyezni, a megfelelő szellőzés biztosítása érdekében. A levegő alulról-felülről átjárja a fekvőfelületet, így az állandóan száraz marad.  A matrac nem helyezhető közvetlenül földre. Ágykeret használata szükséges, hogy annak formája megmaradjon valamint szellőzése biztosítva legyen.

Tekercselve csomagolt matracainkat a kicsomagolás után 48 órán belül nem szabad használni! Kiterítve hagyni kell pihenni, hogy visszanyerje eredeti alakját, méretét.

A huzatot maximum 30 Celsius fokos vízben szabad mosni, behúzott cipzárral, enyhe centrifugálással. Gépben történő szárítás nem megengedett.

A jótállásra vonatkozó jogokat és kötelezettségeket a 117/1991(X.10) kormányrendelet szerint vesszük figyelembe. Amennyiben a termék a rendeltetésszerű használat ellenére meghibásodik, jótállási kötelezettségünket a termék cseréjével vagy annak javításával végezzük. A garancia normál igénybevételnél, 10% maradó alakváltozásnál nagyobb érték esetén érvényes, ennél kisebb elváltozás az anyagok természetes tulajdonságaiból adódik, a termék használati értékét, a matrac komfortját,az alvás minőségét nem befolyásolja.

A garancia nem terjed ki:
 
Tartós napsugárzás és/vagy sugárzó hő hatása miatt született elváltozásra (csökkent rugalmasság, erős gumi illat) páralecsapódás illetve a matrac nem megfelelő szellőzése miatt a matrac alján kialakult penészes, gombás károsodásra. 

Möbellissimo Kft.