Matracok

A jól megválasztott matrac támogatja a gerinc megfelelő tartását, csökkenti a nyomáspontokat, és biztosítja a test számára a szükséges alátámasztást.  Az ideális matrac javíthatja az alvás minőségét, csökkentheti az éjszakai forgolódást, és hozzájárulhat az általános egészség és jólét megőrzéséhez így minden reggel frissen és kipihenten ébredhet. Matracaink Hipoallergén huzattal több féle méretben elérhetőek!

Rendezés:

Komfort matrac, 90x200-as méretben

Cikkszám:MAB-90
14 db raktáron
44.900 Ft

Komfort matrac, 160x200x15 cm.

Cikkszám:MAB-160
10 db raktáron
64.900 Ft

Komfort matrac, 140x200x15 cm.

Cikkszám:MAB-140
18 db raktáron
59.900 Ft

Komfort matrac, 80x200-as méretben

Cikkszám:MAB-80
17 db raktáron
44.900 Ft

Miért fontos a jó matrac?

A jó alvás alapja a megfelelő matrac kiválasztása. Nálunk megtalálod az igényeidnek leginkább megfelelő matracot, legyen szó hideghab matracról, vagy mindkét oldalán hideghab borítású rugós matracról. Kategóriánkban számos különböző matrac közül válogathatsz, amelyek mindegyike garantálja a pihentető és egészséges alvást. Egy jól megválasztott matrac támogatja a gerinc megfelelő tartását, csökkenti a nyomáspontokat, és biztosítja a test számára a szükséges alátámasztást.

Hogyan válassz matracot?

A megfelelő matrac kiválasztásakor lényeges figyelembe venni az alvási szokásaidat, testalkatodat és személyes preferenciáidat. A döntésben továbbá segít, ha tisztában vagy a matrac vastagságával, sűrűségével és teherbírásával is. Az általunk forgalmazott matracok mindegyikének huzata levehető. A matracok huzata hipoallergén, így kifejezetten ajánlott allergiában szenvedőknek.

Hideghab matrac vagy rugós matrac

A hideghab matrac poliuretán habból készül, ami jól alkalmazkodik a test formájához és csökkenti a nyomáspontokat. Nyitott cellás szerkezete jó szellőzést biztosít, így higiénikus és hosszú élettartamú.

A rugós matrac acélrugókat tartalmaz, melyek kiváló alátámasztást nyújtanak a gerincnek és dinamikus alátámasztást biztosítanak. Rugós szerkezete miatt jól szellőzik, tartós és rugalmas, hosszú élettartamot kínál.